Kreativ media

Ice-9 lager filmer, podkaster og interaktive medieproduksjoner (AR/VR) med den prisvinnende filmskaperen Christine Cynn som kreativ leder.

Filmer

Filmer forteller en visuell historie til et ofte bredt publikum. Ice-9 sin kreative leder, Christine Cynn, har tiår med erfaring i regi og produksjon av kraftfulle dokumentarer. To av disse filmene er den prisvinnende Shooting Ourselves og Oscar-nominerte The Act of Killing (som medregissør/medprodusent).

Ice-9 lager profesjonelle kortfilmer med et potensial til å nå ut til et bredt publikum. Teamet vårt gir liv til dine historier blant annet gjennom 2D- og 3D-animasjoner. I tillegg kan vi hjelpe dere med strategisk distribusjon av filmene på flere plattformer samtidig.

Podkaster

Podkaster kan bidra til å skape et internasjonalt publikum gjennom personlige historier, refleksjoner og intervjuer med en god blanding av innhold. For eksempel kan podkaster bygge opp et trofast publikum, øke folks bevissthet og gjøre kunnskap lettere tilgjengelig.

I 2018 produserte Ice-9 sin første sesong av hello X-podkasten som du kan lytte til på iTunes, Soundcloud, Android og andre podkast-plattformer. For mer informasjon besøk prosjektets nettside: https://hellox.me/

Visuell kunst

Valentin Manz lager storskala installasjoner og skulpturer som inspirerer til nysgjerrighet, lekenhet og refleksjon. Flere av hans kjente installasjoner, slik som plasthvalen foran Polaria, har tilholdssted i Tromsø, Norge-Norge.

Valentin har nylig fått opplæring i teknikken ‘Generative scribing’ (visuell representering av dialoger) med Kelvy Bird som instruktør fra Presencing Institute.

Teamet til Ice-9 lager også tegninger, malerier, collager og annet grafisk design.

AR og VR

Utvidet virkelighet og virtuell virkelighet (AR/VR) tar deg med inn i nye interaktive verdener.

Gjør inntrykk på et internasjonalt publikum på konferanser og festivaler med 3D-grafikk og interaktive fortellinger!

360-video av X2066 VR-opplevelse (Polaria Museum, CPH:DOX 2017)

Kreativ media-prosjekter